Urbanlan Winter 2018

Urbanlan Winter 2018

 

L33T-Gaming is sponsoring Urbanlan Winter 2018 – a huge LAN party held in Kokkola, Finland from 27th to 30th December 2018. There will be more than 450 computer seats and they expect more than 600 visitors.

The winning team of the LAN party’s PUBG tournament will win 4 E-Sport Gaming chairs.

 

More information: www.urbanlan.fi/english

Twitch: www.twitch.tv/urbanlan

Facebook: www.facebook.com/UrbanLANry/

 

The Finnish announcement:

 

L33T-pelituolit mukana Urbanlan Winter 2018 -pelitapahtumassa

L33T-Gaming on mukana Urbanlan Winter 2018 -pelitapahtumassa virallisena sponsorina. Urbanlan on kaksi kertaa vuodessa järjestettävä verkkopelitapahtuma. Seuraava Urbanlan-tapahtuma järjestetään Kokkolassa 27.-30. joulukuuta 2018. Tapahtuma kerää yhteen verkkopelaamisesta kiinnostuneita ympäri Suomen. Tapahtumassa on 450 tietokonepaikkaa ja paikalle odotetaan yli 600 kävijää.

L33T-Gaming on antanut tapahtuman suositun PUBG-turnauksen palkinnoksi neljä L33T E-Sport -pelituolia, jotka lahjoitetaan voittajatiimin pelaajille. Sponsoroitu PUBG-turnaus näytetään suorana videostriiminä 29. joulukuuta osoitteessa https://www.twitch.tv/urbanlan.

L33T näkyy myös monin tavoin itse tapahtumassa sekä sen verkkosivuilla, videostriimeissä ja sosiaalisessa mediassa.

Lisätietoja osoitteessa www.urbanlan.fi.

L33T-Gaming
Kaikki alkoi innovatiivisten pelituolien kehittelystä. Nykyään L33T-Gaming kehittää monipuolisia pelivarusteita sekä aloittelijoille että kilpapelaajille. L33T-Gaming suunnittelee pelivälineitä pelituoleista ja -pöydistä pelireppuihin ja muihin  lisävarusteihin. Tavoitteena kaikessa on täydellinen pelivarustus. “Leetspeak” on peliyhteisön kieli, jota vain kanssapelaajat voivat ymmärtää ja se on muovautunut laisekseen peli- ja hakkerikulttuurin myötä. Leetspeakin tarina juontuu aina 1980-luvun alkuun, jolloin kirjaimet, numerot ja symbolit sekoittuivat toisiinsa muodostaen oman, nopeamman kielensä. “L33T” on tämän kielen vastine sanalle elite eli eliitti, joka myös kertoo L33T:n tarkoitusperistä pelaamista ajatellen. Tarkoituksena on tarjota parasta mahdollista pelaajille, jotka haluavat olla lajinsa parhaita. Lisätietoja osoitteessa www.l33t-gaming.com.

UrbanLAN2018
UrbanLANEuronics
UrbanLANYouTube
UrbanLAN_Winners